Arvostelut: Erogan

 • Matti
  Vasta kun aloitin Erogan-kapseleiden käytön, opin, millainen normaali, rauhallinen ja iloinen perhe-elämä on. Yrttivalmisteen ansiosta minusta tuntuu hyvältä ja voin tyydyttää vaimoni kaikki tarpeet. Mutta olen pian 60!
  Erogan
 • Tapani
  Aloitin Eroganin käytön yhdynnän välien vähentämiseksi. He sanovat, että vain nuoruudessa voi suorittaa useita tekoja yötä kohti. Joten: ihokapseleiden avulla voin olla myös nelikymppinen, kuten nuoruuteni! Vaimoni paljasti tämän salaisuuden työntekijöilleen, olen jo jakanut sivuston osoitteen useammin kuin kerran!
  Erogan
 • Kalevi
  Olen noin neljäkymmentä, olen asunut yli kaksikymmentä vuotta periaatteella "liikaa seksiä ei tapahdu". Tulipaloiden välttämiseksi otan Eroganin kun muistan. Eli ei joka päivä. Mutta se auttaa suuresti! Toverini ovat valittaneet mitä pitkään, mutta minulla on kapselien ansiosta kaikki kunnossa. Luulen, että jatkan lääkkeen ottamista pitkään.
  Erogan
 • Ilmari
  Minulla on tyypin 2 diabetes, joka on huono potenssille. Ostan Eroganin valtuutetulta jälleenmyyjältä, hyväksyn sen ohjeiden mukaisesti. Se toimii hyvin: erektio on varmaa, siemensyöksy ei ole enää ennenaikaista. Suosittelen kapseleita kaikille, joilla on vaikeuksia potenssissa.
  Erogan
 • Maria
  Otan Erogan-kapselit vaimoni vaatimuksesta. Seksi on yleistynyt ja pitkittynyt. Tunteet voimistuivat. Lääkkeen tehokkuus on kiistaton. Ja jos katsot, että kasviuutteet tuotteen koostumuksessa estävät eturauhasen sairauksien kehittymisen, näillä kapseleilla ei ole hintaa ollenkaan!
  Erogan
Käyttäjäarvostelu Erogan
4.4
29