Käyttökokemus Erogan

Erogan-kapseleiden käytöstä kertoo Petru, Craiova, Romania.

Aloin aktiivista sukupuolielämää 16-vuotiaana, enkä tiennyt puolitoista vuosikymmentä mitään ongelmia. Ensimmäinen hälytyskello soi yönä 30-vuotissyntymäpäivän jälkeen. Huolimatta silloisen ystäväni ponnisteluista, mitään ei tapahtunut . . .

Ensimmäinen sukupuolivirhe

Lukijan arvostelu, joka paransi erektiota Erogan-kapseleilla

Pidin epäonnistumista yliruokinnan seurauksena ja yritin 24 tunnin lepoajan jälkeen uudelleen. Kaikki meni hyvin. Siitä päivästä lähtien se jatkui - joka toinen kerta. Yksi päivä sujuu hyvin, toinen - vaikka viikossa - jopa ylittää sen kalenterista. Todennäköisesti psykologinen asenne on syntynyt. Uuden epäonnistumisen väistämättömyyden tunne on tuskallista!

Minua kehotettiin lopettamaan juominen ja tupakointi, saamaan hoitoa psykoterapeutilta ja suostumaan jopa leikkaukseen. Kieltäydyin.

Neljäkymmenen ikävuoteen mennessä tilanteesta oli tullut kriittinen. Erektioita alkoi esiintyä erittäin arvaamattomasti, vain harvoin, minkä seurauksena lopetin jopa tuttavuuksien tekemisen naisten kanssa. Viettää loppuelämäsi yksin on huono idea. Joten aloin etsiä tapoja ratkaista ongelma säästeliäästi.

Ratkaisun löytäminen

Yksi asia voidaan sanoa monenlaisten synteettisten huumeiden käytöstä, joita olen ostanut useita vuosia: ne ovat joko passiivisia tai vaikuttavat vähän aikaa. Tarvittiin systeeminen ratkaisu.

Ei heti eikä nopeasti, valitsin fytokompleksin Erogan. Mainoksessa luvattiin nopea parannus tehoon, mutta surullisen kokemukseni perusteella en odottanut välitöntä tulosta. Lääkäri, jonka kuulin Erogan-kapseleiden käytöstä, ehdotti aloittamista latausannoksilla. En kärsi allergioista, mutta sinkkini elämäntavani kanssa oli selvästi pulaa.

Kokemus Erogan-kapseleiden pitkäaikaisesta käytöstä

Erogan-kapselit läpipainopakkauksissa

Join Erogan-kapselia kuukauden ajan kuuden tunnin välein. Huomattava parannus erektiossa tapahtui välittömästi, mutta tämä ei ole riittävä tulos, lääkäri sanoi. Minun tapauksessani vakaan vaikutuksen saavuttamiseksi kasviperäisten valmisteiden ottaminen kestää vähintään kaksi kuukautta.

Ensimmäisen kuukauden jälkeen vaihdoin kahteen Erogan-kapseliin päivässä. Siihen mennessä tilani oli parantunut huomattavasti: ikuinen aamun melankolia hävisi, elämän merkitys ilmestyi, hyvällä tuulella ei enää tarvinnut juoda joka ilta. Totta, hän jatkoi tupakointia, kuten ennen - pakkaus päivässä.

Toisen kuukauden lopussa aloin nähdä eroottisia unia, joita ei ollut tapahtunut kolmenkymmenen vuoden ajan. Lääkäri sanoi, että jatkohoito vaatii seksuaalista harjoittelua. Sitten uskallin ja pyysi häntä treffailemaan.

Odotettua parempi tulos!

Näin pitkälle kehitetyn rohdosvalmisteen käyttö teki minut onnelliseksi. Olemme olleet yhdessä useita vuosia. Jatkan Erogan-kapseleiden käyttöä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Vaimoni vaatii, että lopetan tupakoinnin. Luotan hengenpelastuskapselien tehokkuuteen. He eivät petä minua! Meillä on täydellinen järjestys seksiä vastaan! Kiitos, että luit arvosteluni!