Käyttöohjeet Erogan

Erogan-yrtti- ja mineraalikompleksi tuotetaan rakeisen aineen muodossa, joka sisältää homogeenisen seoksen luonnollista alkuperää olevista aineosista. Ruskeat gelatiinikapselit sisältävät 500 mg rakeita. Kapselit on pakattu suljettuihin kalvopäällysteisiin läpipainopakkauksiin, joissa on kaksivärinen lääkelogo. Läpipainopakkaus - 10 kapselia.

Jokainen pakkaus sisältää kaksi 10 kapselin läpipainopakkausta ja painetun ohjeen Erogan-kapseleiden käytöstä. Pahvilaatikon reunoissa on kuvia ja merkintöjä, jotka selittävät huumeiden käytön. Suomessa jaetussa Eroganissa voi olla merkinnät valtion ja englannin kielellä.

Varo väärennöksiä! Annetun kuvauksen ja tuotteen ulkoisen rakenteen välinen ero osoittaa tuotteen väärentämisen!

Käyttöaiheet ja vasta-aiheet

Tulehtuneet mieselimet, heitä auttavat Erogan-kapselit

Indikaatiot Erogan-kapseleiden käytöstä:

  • minkä tahansa asteen voimakkuuden loukkaukset etiologiasta ja patogeneesistä riippumatta;
  • vaikea erektiohäiriö;
  • viivästynyt siemensyöksy;
  • diagnosoitu hormonaalinen epätasapaino;
  • anorgasmia;
  • ikään liittyvä libidon lasku;
  • psykologiset ongelmat, jotka estävät täydellisen yhdynnän.

Suhteellinen vasta-aihe on asteen 3 valtimoiden hypertensio.

Hoidon kulku

Erogan-yrtti-mineraalikompleksilla hoidon nimellinen kesto on 10 päivää. Joissakin tapauksissa kurssi vaatii jatkoa kolmesta viikosta kolmeen kuukauteen.

Vakaan ja pitkittyneen tuloksen saavuttamiseksi on suositeltavaa vaihtaa seksuaalisten toimintahäiriöiden hoidon päävaiheen jälkeen profylaktiseen lääkeannokseen - yksi kapseli joka toinen päivä (potilaan ikä enintään 47-50 vuotta) ) tai yksi kapseli päivässä (ikä yli 50 vuotta). Nopea tehohoito Erogan-kapseleilla on todellisuus!

Ohjeet

Erogan-kapseleiden käyttöä suositellaan aikuisille miehille. Aloitusannos on yksi kapseli päivässä. Erogan tulee ottaa heti aterioiden jälkeen aamulla. Lisäksi on suositeltavaa siirtyä kapselien ottamiseen kahdesti päivässä.

Tehon ja ylipainon merkittävät rikkomukset saattavat vaatia lääkeannoksen nostamista. Kun otat kolme tai neljä kapselia päivässä, yritä noudattaa samaa lääkeaikaa.

Ei ole suositeltavaa juoda enemmän kuin yksi kapseli kerrallaan. Annosten tasainen jakautuminen aikaskaalalla varmistaa, että vaikuttavien aineiden pitoisuus veriplasmassa pysyy oikealla tasolla.

Tärkeää tietoa

Ei ollut havaintoja, jotka vahvistavat tai kieltävät luotettavasti naisten Erogan-kapseleiden käytön tehokkuuden. Ei ole olemassa arvovaltaista suositusta tämän lääkkeen käytöstä seksuaalisen toimintahäiriön hoidossa naisilla.