Tehon lisääminen kotitekoisilla kansanlääkkeillä

Säälimättömät tilastot mainitsevat seuraavat tosiasiat: kolmasosa miehistä 50 vuoden iän jälkeen kokee tehoongelmia. On olemassa mielipide, että saadaksesi todellisia sairastuvuuslukuja, sinun on kerrottava viralliset luvut 10: llä . . . Ja 80 prosentissa tapauksista patologian kohtalaiset ja vaikeat muodot ovat sairastuvuusrakenteessa. Surullista, eikö?

Laiskuus, lääkäreiden pelko, ajan puute, viivyttely - mitkä tekijät johtavat tällaisiin seurauksiin? Tai lääkkeiden heikko tehokkuus? Perinteinen lääketiede on aina ollut ajankohtainen ja on epätodennäköistä, että tehokkaiden menetelmien kysyntä laskee. Harkitse suosittuja vaihtoehtoisen lääketieteen lääkkeitä tehon lisäämiseksi kotona.

Parhaat kansanlääkkeet kotona käytettäväksi

Koti- tai kansanmenetelmien yleisyys tehon lisäämiseksi selittyy myös sillä, että niiden mukana ei tule ohjeita, joissa on valtava luettelo sivuvaikutuksista. Ja ne antavat miellyttäviä bonuksia hyvän immuniteetin ja kehon yleisen paranemisen muodossa.

 • Hunajaa ja pähkinöitä. Nämä tuotteet ovat hyödyllisten aineiden varasto: vitamiineja, hivenaineita, makroravinteita, välttämättömiä rasva- ja aminohappoja, entsyymejä ja paljon muuta hyvää. Tulos johtuu suorasta vaikutuksesta testosteronin tuotantoon, ja epäsuorasti - sydän- ja verisuonijärjestelmän tila paranee. Seoksen valmistamiseksi sinun on otettava tuoreita tuotteita. Sama määrä pinjansiemeniä, saksanpähkinöitä ja hunajaa sekoitetaan. Tuote on parempi säilyttää jääkaapissa. Syö ruokalusikallinen päivässä.
 • saksanpähkinöitä ja hunajaa tehon lisäämiseksi
 • Ruohoa. Sisältää sellaisia vaikuttavia aineita kuin furokumariineja, orgaanisia happoja, eteerisiä öljyjä. Lovage-pohjaiset välineet parantavat verenkiertoa lantion elimissä, normalisoivat psykoemotionaalista tilaa ja edistävät sukupuolihormonien tuotantoa. Sitä käytetään ruokien mausteena, lisäämällä sitä kuivatussa muodossa. Tämän yrtin juuresta valmistetaan myös keite. Tl murskattua juuria otetaan lasilliseen vettä, keitetään 10 minuuttia. Juo yksi rkl. lusikka 3 kertaa päivässä.
 • yrttiloge tehon parantamiseksi
 • Timjamia tai Bogorodskaya ruohoa tai timjamia. Sisältää eteerisiä öljyjä ja flavonoideja, hivenaineita, mukaan lukien sinkki. Ja se on osa testosteronimolekyyliä. Lisäksi anti-inflammatorisen vaikutuksen vuoksi timjamia käytetään eturauhasen adenooman, kystiitin, eturauhastulehduksen monimutkaisessa hoidossa. Bogorodskaya-ruoho haudutetaan kiehuvalla vedellä: 100 g. raaka-aineet lasilliseen vettä. Juo koko päivän kuten teetä.
 • timjamikeittäminen tehon lisäämiseksi

  Huomio!Timjamilla on useita vasta-aiheita - mahahaava, munuais- ja maksasairaus, eteisvärinä.

 • Nokkonen tehon lisäämiseksi. Siinä on komponentteja, kuten kversetiini, sitosteroli, fenolikarboksyylihapot, karotenoidit, vitamiinit gr. B, K, C, E, kumariinit. Tämä polttava yrtti lisää seksuaalista halua, hoitaa urogenitaalialueen tulehdusta. Tonic ja stimuloiva aineenvaihdunta. Kasvin juurista valmistetaan infuusio: ruokalusikalliseen hienonnettuun nokkosen juuriin - puoli litraa vodkaa. Vaadi 3 viikkoa ja juo 20 tippaa kerran päivässä.
 • nokkonen tehokkuuden lisäämiseksi
 • Ginseng. Genren klassikot. Sisältää suuria määriä saponiiniglykosideja, kivennäisaineita ja vitamiineja (noin 20%). Ginsenosidit lisäävät typpioksidin tuotantoa ja johtavat peniksen laajentumiseen. Stimuloi verenkiertoa, lisää libidoa, parantaa siittiöiden laatua. Se on erinomainen immunostimulantti ja masennuslääke. Ota 1 rkl murskattuja juuria, lisää 350 g. hunaja, anna vaikuttaa 14 päivää, nauti aamulla, iltapäivällä ja illalla.
 • ginseng-juuri tehokkuuden lisäämiseksi
 • "Hiitetty viini" tehoa varten: sekoita 100g. rusinat, sama määrä luumuja ja kuivattuja aprikooseja; lisää ruokalusikallinen sokeria. Kaada punaviini kuivattujen hedelmien joukkoon ja lisää mausteet - neilikka, kaneli, kardemumma. Kuumenna miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. Juo illalla ennen illallista.

Tärkeä!Kaikilla tehon lisäämisresepteillä, jopa perinteisellä lääketieteellä, on tiettyjä vasta-aiheita, joten sinun on neuvoteltava lääkärin kanssa ennen käyttöä! Itsehoito voi olla vaarallista!

Kannattaa muistaa

On tärkeää arvioida objektiivisesti tämänhetkistä terveydentilaa. Ei tarvitse lohduttaa itseäsi sillä toivolla, että monimutkaisia ja vakavia erektiohäiriön muotoja voidaan parantaa yrttivalmisteilla. Ne ovat melko tehokkaita alkuvaiheessa. Ja myöhemmissä ne vain poistavat taudin kliinisen kuvan ja vaikeuttavat diagnoosia.

lääkäri ja potenssin parantaminen

Älä unohda seuraavia kohtia:

 1. Huonoista tavoista (tupakointi, alkoholi) luopuminen auttaa kehoa toipumaan nopeasti.
 2. Hermoston jännityksen vähentämisellä on myönteinen vaikutus libidoon.
 3. Fyysinen aktiivisuus ja oikea ravitsemus parantavat sydän- ja verisuonijärjestelmän tilaa.
 4. Tautien, myös sukupuolitautien, ennaltaehkäisy ja oikea-aikainen hoito lisää pitkäaikaisen seksuaalisen kanssakäymisen mahdollisuuksia.

Tie hallitaan kävelemällä

Tämä artikkeli tehon lisäämisestä kotona kansanlääkkeillä on tarkoitettu vain tiedoksi. Kaikki lääketieteelliset manipulaatiot ja toiminnot tulee koordinoida lääkärin kanssa. Pidä huolta terveydestäsi!