Kuinka ja miten hoitaa heikentynyttä tehoa miehellä kotona (lääkkeet ja lääkkeet)

Potentiohoitoa voi joskus tarvita iäkkään miehen lisäksi myös nuorelle miehelle. Emme aina puhu täydellisestä impotenssista: usein tarkoitamme osittaista erektiohäiriötä, toisin sanoen erektio on heikentynyt, mikä johtaa kyvyttömyyteen suorittaa laadukasta sukupuoliyhteyttä. Materiaalissa käsittelemme kysymystä siitä, kuinka parantaa miesten hidasta tehoa koti- ja kansanmenetelmillä.

Lisää tehoa urheilun ja kansanlääkkeiden avulla

Lääkkeet tai ruoka-afrodisiakit

Uskotaan, että tehokkaimpia ovat lääkkeet. Mutta on pidettävä mielessä, että niitä tulee käyttää vain lääkärin valvonnassa. Nämä ovat niin tunnettuja lääkkeitä, kuten Yhdysvalloissa ja Saksassa valmistetut PDE-5-estäjät ja vastaavat potenssia piristävät aineet. Joillakin niistä on terapeuttinen vaikutus, loput joko käytetään kerran tai sisällytetään hoito-ohjelmaan.

Mutta tavallinen ruoka voi auttaa avaamattomissa tapauksissa. Pikemminkin oikea-aikainen ruokavalio. Mitä ruokia miehen tulisi syödä parantaakseen terveyttä ja siten tehokkuutta sekä lisätäkseen libidoa? Kuinka hoitaa heikkoa tehoa oikealla ruoalla? Tällainen luettelo on olemassa ja se on oikeutettu monissa tapauksissa:

 • Pähkinät (etenkin hunajan kanssa).
 • Valkosipuli.
 • Herukka.
 • Kurpitsansiemenet.
 • Parsa.
 • Banaanit.
 • Selleri.
 • korianteri.
 • Inkivääri.
 • Luonnollista alkuperää olevat mausteet.

Yleensä seleeniä ja sinkkiä sisältäviä ruokia pidetään afrodisiakeina. Näitä miesten voimalle hyödyllisiä hivenaineita ja aminohappoja on runsaasti myös tuoreissa merenelävissä. Rasvainen liha on parempi korvata niillä, ja paistetut perunat ja jauhotuotteet lähtevät pöydästä tattariin tai kaurapuuroihin. Tehon lisäämiseksi sinun tulee sisällyttää ruokavalioosi runsaasti hedelmiä ja vihanneksia ja kahvin sijasta nauttia tuoremehuista ja vihreästä teestä. Ensinnäkin kyky olla tehokas sängyssä tai makuulla, katuen pakotettua impotenssia, riippuu miehestä ja hänen vastuustaan omasta kehostaan.

Voiman lisäämiseksi miehen on mukautettava ruokavaliotaan

Urheilu - miesvoima

Tehoa, jonka hoito on mahdollista monilla menetelmillä, vahvistetaan, myös erityisten fyysisten harjoitusten avulla. Pahamaineinen juontaja vaatii usein tätä tosiasiaa suosituissa miesten terveyttä koskevissa ohjelmissaan. Joten miesten tehon riittämättömyyttä hoidetaan seuraavilla harjoituksilla:

 • Kyykky. On kaksi tapaa, joilla voit hoitaa täydellisesti heikkoa tehoa. Ensinnäkin peräaukon lihaksen stimulaatio auttaa. Voit tehdä tämän kiristämällä lihasta istuessasi kantapäälläsi tai tuolissa selkä suorana ja pää hieman kumartunut. Kasvojen, käsien ja muiden kehon osien tulee olla rentoina. Jännitysjaksojen keston tulee olla 1-3 sekuntia. Itse harjoitus kestää 10 minuuttia. Toiseksi, seuraava menetelmä voi myös auttaa hoitamaan potenssiongelmia, mutta on syytä muistaa, että yli 50-vuotiaat miehet käyttävät harjoittelua varoen. Tässä versiossa sinun tulee kyykkyä hitaasti, aloitusasennosta, seisoen hieman erillään olevilla jaloilla, samalla jännittäen peräaukon lihasta ja samalla kun palaat edelliseen asentoon, rentouttaen sitä.
 • Kävely. Auttaa palauttamaan miehen tehon pitkä kävely. Vain askeleen tulee olla nopea, nopeudella 5 km 50 minuutissa. Tämä menetelmä on sijoitettu tehon alenemisen hoitoon parantamalla verenkiertoa nivusalueella. Myös paikan päällä kävely on tervetullutta - ns. paraatiaskel. Tämä harjoitus sisältää polvien nostamisen korkealle.
 • Juosta. Jotta miehen voima miellyttäisi häntä ja hänen kumppaniaan, samanlainen hoitomenetelmä on myös sopiva. Sinun täytyy paeta moottoriteiltä ja yrityksiltä, mieluiten - puistossa tai metsässä. Nopeusennätyksiä ei tarvita - hidasta juoksua suositellaan.

Harjoituksia voi monipuolisesti: voit puristaa peräaukon lihaksia makuuasennosta, kävellä vuorotellen jalkojen heilahteluilla ja juosta paikallaan.

Miesten voiman vahvistamista helpottavat erityiset fyysiset harjoitukset, kuten kyykky.

Luonto apuun

Muinaisista ajoista lähtien on ollut kansan reseptejä monien sairauksien hoitoon, mukaan lukien tehon hoitoon. Monet heistä mainitaan usein suositussa ja hyödyllisessä terveysohjelmassa. Kansanhoidot siirtyvät suusta suuhun, ja osa niistä on esitetty tässä materiaalissa:

 • Inkivääri. Maaginen juuri pystyy parantamaan monia sairauksia. Se toimii yleistonicina ja on erityisen hyvä erektiohäiriöiden hoidossa. Inkivääriä voi lisätä teehen, ruokiin mausteena, tehdä tinktuuroita ja keitoksia sekä ottaa sen kanssa kylpyjä.
 • Ginseng. Tämä on miesten alkoholitinktuuran tunnetuin komponentti. Tätä varten 2 cm juuresta infusoidaan alkoholia päivän ajan. Vain 50 g päivässä - ja seksuaalinen impotenssi poistuu kuin käsin.
 • Tammen kuori. Sitä kidutetaan vesihauteessa ja käytetään parantavana keitteenä.
 • Aloe. Voit hoitaa heikentynyttä tehoa aloe-, punaviiniä ja hunajaa sisältävällä balsamilla. Seos asetetaan pimeään paikkaan 7 päiväksi. Sitten siivilöinnin jälkeen he juovat teelusikallisen kolme kertaa päivässä noin kuukauden ajan.
 • Dubrovnikin ruoho. Tämä komponentti on kolme rkl. l. sinun täytyy kaataa kiehuvaa vettä sen päälle ja levittää 40 minuutin infuusion jälkeen neljä kertaa päivässä. Ota lääkettä enintään 4 rkl. l. heti. Kurssi kestää puoli kuukautta.
 • ilmaa. Lasillinen keitettyä vettä vaatii vain 20 g calamust. Kahdeksan tunnin infuusion jälkeen pimeässä paikassa ota 2 rkl. l. kolme kertaa päivässä ennen ateriaa. Lisäksi kasvin juuria voidaan joskus pureskella.
 • Nokkonen. Tätä itsepäistä yrttiä ei käytetä vain erilaisten sairauksien hoitoon, vaan siinä tapauksessa, että mies on unelias sängyssä, se voi myös auttaa. Nokkosesta tulee erinomainen salaatti, jos siihen lisätään keitetty kananmuna ja sipulin höyhenet, sekä eräänlainen jälkiruoka, joka sisältää rypäleviiniä, nokkosensiemeniä ja hunajaa. Lääkettä otetaan säännöllisesti ennen ateriaa ja heikko teho - kuten ei koskaan tapahtunut, mies on valpas ja vahva.
 • Yrttitinktuurat. Näiden yrttien lisäksi miesten hitaan erektion hoitoon orapihlajan kukkien keitteet, St. Yrttihoito ei tuota nopeaa, mutta kestävää tulosta.
Inkiväärijuuren lisääminen ruokavalioon auttaa miestä, jolla on erektiohäiriöitä

Myös heikentyneen tehon hoitoon käytetään muumiota, joka liuotetaan lämpimään veteen (2 g ainetta 10 ruokalusikallista vettä kohti). Ota ruokalusikallinen ennen ateriaa vuosikymmenen ajan.

Vesi on myös luonnollinen elementti, ja oikein käytettynä se voi tuoda parantavan vaikutuksen. Esimerkiksi heikon tehon hoidossa käytetään kontrastikylpyjä (istuminen 15 sekuntia kuumassa ja kylmässä vedessä, männynkäpykylvyt, kamomilla- ja laakeripuut lisätään fonttiin).

On tärkeää muistaa, että kansanreseptit eivät aina ole turvallisia ja voivat aiheuttaa kielteisiä seurauksia miehelle, joten vaaditaan alustava neuvonta lääkärin kanssa.

Yleisiä vinkkejä

Teho voi heiketä, jos mies johtaa huonoa, irrationaalista elämäntapaa. Siksi miehen tulisi miettiä, mikä johti valitettavaan tilanteeseen, ennen kuin hän ryhtyy hoitamaan hitaan erektion hoitoa. Tietenkin ensinnäkin sinun tulee luopua huonoista tavoista ja roskista, raskaasta ruoasta, liikkua enemmän ja nukkua tarpeeksi - vähintään 7-8 tuntia päivässä. On tarpeen minimoida fyysisen passiivisuuden seuraukset aloittamalla aktiivisesti liikkuminen, laihtuminen. Tämä on helppo tehdä yksinkertaisesti luopumalla hisseistä ja autoista. Luonnollisesti miehen on poistettava stressi elämästään parantaakseen heikentynyttä tehoa.

Hoitomenetelmiä on monia, ja ongelman ratkaisua on parasta lähestyä kompleksisesti, niin mies pysyy pitkään nuorena, terveenä ja täynnä voimaa.